Tuli sitten sairaudenkin kanssa vähän ongelmia taas. Sitkeästi sitä vaan on jatkanut tavallista arkeaan sen mitä on kyennyt ja kyllä se siitä kun niin päättää. Kipuun on särkylääkkeitä, auttavat sen Mitä auttavat. Jos huimaa niin levätään tai pyydetään apua jo pakko on. Otetaan tilanne kerrallaan. Yllättävän hyvin sitä noilla keinoin jo pääsee eteenpäin ja jopa ihan suht hyvissä mielinkin. Kun vaan päättää niin ja pakkohan se on. Ei tässä ole vaihtoehtoja tai kai niitä huonoja luovuttajan valintamahdollisuuksia olisi, mutta en minä sellaisista perusta.

Lapselle olen ostanut 2 lahjaa. Ohjattavan Cars-auton ja Disney Klassikko DVD:n. Brion Builder sarjaa tekisi mieli vielä ostaa, mutta ehkä maltan mieleni alennusmyynteihin ja ostan jonkun isomman paketin syntymäpäivälahjaksi. Mahdollisesti. Nyt kuulostaa jo, että saa ihan kiitettävästi lahjoja muutenkin. Aikuisille päätän jokavuosi että en todellakaan osta mitään, mutta enhän minä sitä kykene pitämään. :D Kalliita eivät kyllä ole tai välttämättä mitään ihmeellisiä muutenkaan muttei se taida se pointti ollakaan. :)

Zooplussan paketit eivät ole vielä tulleet. Tilasin kuun alussa ruokaa ja kiipeilypuun. Saapi nähdä missä vaiheessa ovat perillä. Ja missä kunnossa. Onneksi on suomenkielinen asiakaspalvelu ja olen kuullut hyvää siitä, että korvaussysteemit yms toimii jos jotain matkalla tuotteille sattuu tmv käy. Oli vaan niin paljon edullisempaa ja aiemmin aikanaan toiminut sen verran hyvin, että oli pakko taas kokeilla. Aika arvokkaita kissan kunnollinen ruoka ja oheistarvikkeet muuten. Eipä kuitenkaan kannata alkaa laadussa säästelemään. Siitä voi tulla kallis lasku eläinlääkärin muodossa..

Kissa on kyllä edelleen ollut oikein oiva kaveri. Se on aivan rakastunut uuteen Ikean mattoomme. On jotain luonnon materiaalia ja tykkää raapia sitä oikein antaumuksella. Siitä vain. Oli suhteellisen halpa ostos ja tuskin muutenkaan ikuinen. Parempi, että raapii 40 euron mattoa kuin vuokratalon seiniä tai vaikka uutta ruokapöytää. ;)  Sain pöydän ostettua ja siihen pari tuolia. Olen ollut tyytyväinen. Poika oli sitä mieltä, että haluaa vanhan pöydän mutta loppujen lopuksi tuntuu olevan vallan rakastunut uuteen leikkisoppeensa jonka suunnittelin vanhan ylisuuren pöydän tilalle meidän pikku kaksioomme. :)

Joulu ei enää huoleta. Kaipa sitä senkin ajan osaa itsekseenkin olla. On kai se ihan erilaistakin niin. Saa ainakin nukkua pitkään ja olla itsekseen. Ei se ehkä ideaalia ole, mutta en sitten tiedä.. Ehkä sekin on vain suhtautumiskysymys? Mahdollisesti. Lapsi tule kuitenkin jo aikaisin Tapaninpäivänä takaisin. Ehtii siinä sitten yhdessä olla ja kaikkea tehdä ja ensijouluun sitten panostetaan ja ollaan yhdessä. Sillä lohduttaudun silloin kun heikkohetki tulee. Kun kaipa se jossain vaiheessa tulee, viimeistään aattoiltana. Jos ei muuten, mutta mitäpä noita tulevia tauteja sairastamaan.

Hobitti leffan ehdottomasti pyrin käymään katsomassa  heti kun se on mahdollista. En tosin tiedä miten näytöksen menevät jouluaaton molemminpuolin. Luulisi, että jotain näytöksiä olisi? Ainakaan nyt vielä ei selvästi oikein näkynyt Finnkinon sivuilta miten menevät. Ehkä lähempänä ajankohtaa sitten? Mahdollisesti. Toivottavasti onnistuisi. Siinäkin olisi ihan kivaa tekemistä ja olen tuota elokuvaa odottanut kovasti. Jos ei onnistu nyt joulunaikoihin menee näkeminen sitten viikkoja eteenpäin mikä olisi surku., mutta katsellaan.  Ompahan jotain mitä odottaa. ;)