Yö taas saapui. Pitäisi nukkua. Olisi aamusta leipomusten tekoa ja hieman siistimistä vielä kekkereitä varten. Ei nukuta. Kaipaan juttuseuraa aivan kauheasti. Ei ole oikeastaan ketään kenen kanssa ns. parantaisi maailmaa. Ja just nyt kaipaisin sellaisesta - jostain syystä. Ehkä vain yksinäisyyttänikin, tiedä häntä.

Kuuntelen spotifytä tässä iltaa piristääkseni. Muuten jotenkin niin uskomattoman tylsä fiilis kuin olla voi. Vähän ehkä surkeakin, mutta onneksi vain hippusen. :) Kaipa se tästä taas ajallaan..

Tänään oli taas puuhaa kyllä vaikka kuinka. Että eipä se siitä voi ainakaan johtua. Ehdin ilokseni käydä sielä salillakin tekemässä kunnon treenin. Nyt onkin sitten vatsalihakset vähän tiukilla ja kädet on selvästi väsyneet. Hyvä niin. Ainakin tavallaan. :) Tietää ettei ole turhaan sielä käynyt. Huomaa kyllä nyt 3 kuukauden jälkeen sen että kiinteytymistä on tapahtunut laihtumisen lisäksi ja lihaskuntoa on tullut lisää. Hommaa on toki velä paljon, mutta... hyvässä vauhdissa ollaan. Niin ja se pelkoni lihomisesta oli liioiteltua. Paino oli taas yllätyksekseni tullut kilon verran alas viime punnituksesta. Olen kyllä tosi iloinen että projekti etenee. Ei jokahetki ole ollut aivan helppoa tämä kun sitä liikapainoa on jo ollut niin paljonkin.. Olisi ajoissa pitänyt herätä tilanteeseen! Mutta parempi se tietysti on, että edes myöhään..

Nyt nukkumaan..

Hyvät yöt.