Juhannus..

Sitä haluaisi meren rannalle. Ihan kauhea kaipuu. En tiedä mistä moinen tuli, mutta enhän minä pääse. Täällä istun hämärässä kodissani valvomassa lapseni unta ja kuuntelen Helloweenia. Kaipa se juhannus näinkin kulunee. Ilmiselvästi ja pakkohan sen on..

Muuten oli ihan kiva päivä. Lämmin. Vähän liiankin. Oikeastaan. En oikein tiedä mistä on kyse, mutta tuntuu, että nivelet jumittaa kivasti ja on kipujakin. Taidan olla turvoksissa tai jotain. Nestekertymää. Kroppa aina vähän menee jumiin lämpimistä ilmoista. On se krämpylöinyt kyllä tässä muutenkin. Minkäs sille mitään voi, että on syntymästään lähtien ollut aika sekundaa kropan toimimisen osalta varsitenkin. Raskaus vaan pahensi asioita, eikä elimistö oikein ole palautunut. Se tietysti tilannetta helppaisi, että paino pysyisi kurissa ja pääsisi kuntoaan ylläpitämään nykyään ollut vaan aika haastellista molemmat ja ylipainon kanssa tietenkin on vähän taistelua kun ei pääse kunnolla liikkumaankaan. Ärh.. Syksyllä kyllä toivon, että saan taas asiat toimimaan tuoltakin kannalta.

Mutta..

Noin pohjimmiltaan hyvä fiilis. Ja sepä kai se tärkeintä on. Noihin kreppoihinkin on niin tottunut ettei ne mielialaan juuri vaikuta. Sellaista tavalista vastusta vaan. Mitäs me pienistä, kun ei ne pienetkään meistä. ;)