Tänään taas niitä väsyneitä ja tressaantuneita päiviä. Lapsella ilmeisesti poskihampaita pukkaa ja eipä se taida kivalta tuntua. Ymmärtäähän sen, mutta kyllähän se jatkuva kitinä, narina ja kiukuttelu vähän rasittaa. Ei sille mitään voi. No, onneksi huonoja päiviä nyt on kuitenkin vaan joskus. Eikä niitä hampaitakaan ikuisesti kasvatella sinne suuhun ekaa kertaa.

Tuli tänään uusia sanojakin.. Tai, no..

pallu = pallo

iiää = piimää

putku = poski

Muuten ei sitten mitään ihmeellistä ollutkaan. Käytiin ulkoilemassa, siivoiltiin, leivottiin jne. Ei siis mitään uutta ja ihmeellistä tämän talvisenkaan auringon alla. Äidin väsynyt mieli tosin jälleen ihmetteli miksi postimies Pate pöllii posteja. Alkumusiikissa kun lauletaan, että "Pate,sekä kissa heti huomenissa  tyhjentävät  postilaatikon". Miksi ne sen tyhjentää? Eikö edes lastenohjelmien postimies ole rehellinen? Järkyttävää. Viaton kissakin vedetty postimiehen törkeään epärehellisyyteen mukaan.

Saatiin muuten "ilouutisia", että edessä on vessaremppa. Ihmeteltiin vaan heiluvaa pönttöä ja hyvin nihkeästi sitten asia tultiin tarkistamaan. Ja löytyihän sitä vikaa ja paljon. Aikanaan tehty ilmeisesti jonkin sortin pikaremppa ilman ihmeempää tietoa ja taitoa ja nyt on sitten vesi rakenteissa ja silleen. Onneksi ollaan vuokralla että ei ole meidän pussista pois ne rahat, mutta vaivaahan se aiheuttaa. Pienen kanssa vielä ilman vessaa ja kunnon pesumahdollisuuksia.. Muutenkin hankalaa kun ei mitään yleisiä vessojakaan tässä taloyhtiössä ole. Ei se itsellekään kiva ole, että periaatteessa lähin vessa olisi sitten 2 kilsan päässä.. Varsin käytännöllistä, joo.. Korvaukseksi saadaan tuosta kuulemma viiden prosentin vuokran alennus. Jei ja jippii. Sitä voi sitten ilolla muistella kun ihmettelee missä pissisi.

Jep.