Olihan se lapsi sitten kipeäksikin tulossa. Lapsi kun palasi kotiin, niin saikin lähteä melkein heti lääkäriin. Kurkussa rakkuloita kuulemma ja peitteitä. Enterosta puhuivat, joko virus tai bakteerin aiheuttamaa. Selviää luultavasti huomenissa ihan labrakäynnillä. Valitettavasti labra oli jo kiinni tältä päivältä kun sinne asti päästiin. Eli oli niin mies kuin minäkin oikeassa. :) Kuumasti oli vaatteita juu, mutta oli sielä pöpöäkin kiusaamassa.

Harmi juttu. Mutta kyllä se siitä. Lääkkeet nassuun ja tuli lapselle heti parempi olo. Mutisikin jotain, että miksi en sanonut että särkylääkettä! :D Näinpä. Helpottaisi meitä aikuisiakin kun aina tietäisi missä mennään. Mutta, kaikki aikanaan ja niin poispäin. Harmittaa kun en itse tajunnut tuollaista ajoissa, mutta mistäpä sitä kaikkea tietäisikään ja kun ei täällä kotona oireillut. Ja kun ei mieskään osannut sanoa kuin että on flaatin oloinen ja tosiaan vaatetta oli liikaa.

No, nyt sitten taas sairastellaan. Sellaista se taitaa pienten lasten kanssa olla.

Muuten täällä on kaikki mallillaan. Mitä nyt hillitön himo leipomiseen. Lapsonen tuossa onneksi toivoi sacherkakkua kun on parantunut ja lupasin sen. Ajattelin meidän iloksi pitää pienet pikkujoulukekkerit kuun lopulla. Ei mitään kallista, mutta jotain tarjottavaa.. Ei itsetehden tarjottavat paljoa yleensä maksa kun vähän katsoo mitä tekee. Ajattelin, että olisi meille kummallekin kiva juttu. Voisi ainakin jotain lähisukulaisia kutsua. Pääsisin minäkin vähän järjestämään jotakin juhlia kun siitä tykkään. :) Samalla voisi sitten järjestää tontun vierailun ja jotain muutakin pientä kivaa. Jotain piristystä tähän pimeään vuodenaikaan ja jatkuvaan sairasteluun.

Kai se vaan on se onni jostain itse revittävä. Tehtävä parhaansa niillä korteilla mitä on saanut..

Huvitti muuten kun eräässä iltapäivälehdessä oli jostain ulkomaalaisperheestä jonka tulot ovat kuulemma liian pienet elämiseen, joten heidät karkoitetaan. Tulot olivat enemmän kuin mitä meidän perhe saa käteen kuussa ja vuokrakulutkin puolet pienemmät. Että, ulkomaalaiset tarvitsevat elämiseen sen 2000 euroa kuussa, mutta suomalaisperhe kyllä pärjää pienemmälläkin? Jotenkin hämmentävää päättelyä. Etten sanoisi. Me emme saa edes sossusta mitään koska tulot on kuulemma aivan riittävät. Tsih.