Flunssaa ilmassa. Nyt on jo itselläkin kipeä olo. Lapsi edelleen varsin räkäinen ja itkuinen vähien unien takia ja varmaan vähän kipeäkin. Suht iloinen kuitenkin noin pääasiassa. Touhunnut kovasti omiaan. Varsinkin autojen ja lelueläimien kanssa näyttää olevan kiva leikkiä. Saa nähdä mitä 2-vuotislahjastaan leikkikeittiöstä tuumaa. On kova puuhaamaan apunani keittiössä ja tykkää kerhossa leikkikeittiöstä, niin siitä idea. Tosin jotkut vähän yskivät, kun pojalle moinen. Entäs sitten? Onhan huippukokitkin varsin usein miehiä, vai mitä? :) Muutenkin ollaan oltu vähän huonoja tuputtamaan mitään kovin sukupuolisidonnaisia juttuja tai siis.. En ole nähnyt mitään järkeä alkaa rajoittamaan jotain leikkiä, että on tytön tai pojan tmv. Sitäkin kyllä näkee. Tuskin siitä haittaa on jos saa leikkiä mikä sattuu kiinnostamaan. Silti näyttää autot olevan pop jne. :) Kerhossa leikki keijukaista kun tytötkin. Lapset asian ottivat aivan luonnollisesti, mutta kyllä aikuisilta tuli katseita.. Eiku iik nyt mokasin ja pojasta tuli homo! Öh, tai sitten ei..

Pitäisi alkaa vähän pojan synttäreitäkin suunnittelemaan, vähän ainakin ja kutsut lähettää. Olen tapana pitänyt askarrella itse kutsukortit. Aika vähän sitä tulee askarreltua, mutta kun nuo tuppaa moni säästämään niin onhan ne ajatuksella askarrellut kiva muisto. Pojankin voi ottaa mukaan tekemään. Viime vuonna painettiin jalan jäljet korttipohjaan. Näytti olevan hauskaa ainakin, vaikka kyllä se tuhraamista oli ja monta hutiversiota tuli! :D Tänä vuonna ajattelin kehitellä jotain lapsen omista kiinnostuksen kohteista kun niitä jo vähän tietää.

Synttäreiden jälkeen alkaakin sitten vessaremppa joka kestää kuulemma ainakin kuukauden. Voi autuutta. *pitkä raskas huokaus* Miten aina omalle kohdalle nuo sattuukin. Jo kolmas jonka saa kärsiä. Tai sitten olen vain liian tunnollinen ja kaikesta ilmoittamassa. Hmph.