Sain tarpeekseni facebookista melkoisen täydellisesti tuossa taannoin ja pistin tilini poistoon vaikkei siis tilanteeseen mitään traamaa sisältynytkään. Jotenkin vain sitä kaipaa enemmän oikeaa yhteydenpitoa ja no.. Tosiasiassa sitä koki jo, että tilini tyylikin oli aikansa elänyt ja siivoaminen olisi ollut melko työlästä. Ehkä sitä joskus palaa tanhuville, tai sitten ei. Katsellaan.

Jotenkin sitä siltäkin kyllä tuntui, että sielä pääasiassa huhuili yksinään ja joku korkeintaan tykkäili joskus tai tökkäsi profiiliani. Jee. Vttuako minä sellaisella vääristyneellä yksipuolisella kommunikoinnilla teen? Jos meikäläisen elämä kiinnostaa ja yhteydenpito niin sitten ollaan oikeassa vuorovaikutuksessa. Kyllä jämpti on näin! ;)

No, ehkä kyllä vähän oikeasti noinkin. Ei sentään kokonaan, mutta vähän tuohon suuntaan kyllä. Eipä sillä, onhan silläkin palvelulla puolensa. On on. Toisaalta jotenkin sitä vaan kyllästyi tuohon että on tavallaan itse saatavilla koska tahansa saamatta itse mitään. Vuosien takaisen exän kanssa korkeintaan tuli jauhettua ihan suoranaista pskaa. Pärjään kyllä ilmankin tuota "älyllistä haastetta". :D

En oikein hadlaa tätä blogiakaan enää. Kirjoitusten muokkaus tuntuu vaikealta. Aiemmat selvät kuvakkeet ovat poistuneet tai siis ne tärkeät joita käytin aiemmin ulkoasun siistimiseen. Nykyään on vain jotain boldauksia, kursiiveja ja erilaisia tiedostojen ja linkkien lisäämisnappuloita tuossa saatavilla. Pyh ja pah. Pahoittelen siis nykyistä vähän epäsiistiä ulkoasua. Korjaan kun saan selville sivuston salaisuudet noita siistimisiä koskien jos sitten joskus näin käy.. :D

Tänään oli asioidenhoitopäivä ja huomenna sitten on taas vapaaehtoishommia. Ei sitten muuta. Käytiin tosin taas kirjastossa. Alamme olla aika suurkuluttajia nykyään kun kumpikin meistä lukee aika paljon ja lisäksi on vielä iltasatuna luettavat opukset. Onneksi on kirjastot! :)