Lapsi kysyi tänään hyvin jännittyneenä saisiko kysyä jotakin. Annoin toki luvan ihmetellen mistä nyt on kyse. Eikä meillä kyllä nyt ole ennenkään asioiden kysymiseen mitään lupaa tarvittu! :D Lapsi sitten kysäisi, että koska kissamme oikein saa niitä pentuja?!. Selitin sitten ettei leikattu kollikissamme tule koskaan pentuja samaan ja lapsi oli aivan pettynyt. Pienessä mielessään hän oli odottanut kovasti salaa, että joku aamu hän löytää asunnosta pieniä kissanpentuja. Voi poikaraasua! Onneksi kuitenkin tuntui nopeasti pääsevän harmituksesta eroon. Miten kauan lienee niitä pentuja odotellut.. Voi raasua!

Hiihtolomaviikosta on nyt suurinosa mennyt. Olen antanut lapsen ehdotella menemisiä päivittäin ja on hänellä aina joku idea ollutkin mitä haluaisi tehdä. Tosin olen huomannut, että viikon loppua kohden on saanut alkaa jo vähän toppuuttelemaan kun tulee niin hirmuisia ehdotuksia, mutta on sitten keskusteltu vaan nuo tilanteet läpi eikä niistä ole sen kummempia vääntöjä tullut. Kaipa se vaan hei pitää kokeilla, että jos sittenkin se äiti vaikka pyynnöstä tois sen kuun taivaalta tai jotain vastaavaa nyt vähintään. :D

Oma fiilis on ollut aika hyvä. Joskus ehkä sellainen tietty yksinäisyys on uivinaan puseroon, mutta häädän tunteen pois. Mitäs moisia murehtimaan ja niin päin pois..

Neuvolassakin muuten tällä viikolla oltiin ja sielä kyllä oltiin vähän sitä mieltä ettei lapsi tarvitse kuin muutaman kerran puheterapiaa. Olivat vähän sitä mieltä, että päiväkodissa olisi ongelmia liioiteltu, mutta katsellaan.. Lääkärinkäynti muutamien viikkojen päästä. Lapsi oli neuvolasta aika haltioissaan. Olisi mielellään tehnyt enemmänkin tehtäviä. Oli kuulemma tokaissutkin hyvin pettyneesti, että joko ne loppui.. :D

Samaan aikaan äiti pinnisteli oman täyttölappunsa kanssa ja puhisi. Inhoan tuollaisia ihme itsensä arvioimislappusia. Kiva siinä sitten jotenkin ulkopuolelta itseään arvioida.. Isän arvioimisen jätin suosiolla tekemättä. Minä edes tiedä millainen on lapsen kanssa kahdestaan. Arvailuahan tuo olisi ollut. Onneksi moisia lappusia ei nyt pitäisi joutua tekemään ainakaan vuoteen. Ensivuonna taatusti on taas joku kiva lipunlappunen täytettäväksi - ihan varmasti.