Aikaa kulunut. En tiedä oikein mihin se aika on mennyt. Sinne jonnekin minne nyt mennyt aika tapaa mennä kai sitten. :)

Sain Spotifyn häpeämättömästi kerjäämällä tutuntutulta. Siitä lähtien on musa soinut lähes taukoamatta. Vanhaa ja uutta. Tuttua ja vieraampaa. Varsinkin iltaisin kun voi musiikkiin keskittyä. Mies vähän jurnutti ensin, että kun ei ilmaisversiossa ole sitä ja tätä, mutta nykyään tuntuu kummasti hänkin tähän koneelleni eksyvän ja Spotify menee ihan kuin itsestään päälle..

Olen hurahtanut mineraalimeikkeihin. Sain kokeilla yhden tutun testereitä ja löysin itseni miettimästä tilausjuttuja ulkomailta. Koskaan ennen mitään tilannutkaan muualta. Mutta, kun ei noita saa täältä suomesta. PayPal-tili avattu ja rahan siirtymistä odotellessa olen mietiskellyt mitä tilaisin. Tosin olen ikäväkseni jo keksinyt muualtakin tilattavaa nyt kun kerran vauhtiin pääsin. :D Joo, no ei nyt ihan noinkaan. Oikeasti olen liian tylsä tuhlaillakseni. Mineraalimeikeissäkin kiinnostaa sekin puoli että ovat käytännössä ikuisia. Meikkaan sen verran vähän, että menee hukkaan. :)

Nuorin sisarukseni on aina ollut hyvin musikaalinen. Läpi ei ole päässyt, mutta yritteliäisyyttä riittää. Pitkin nettiä löytyy musiikkia ja sanoituksia ja vaikka mitä. Itselle jotenkin aina yhtä jännää kuunnella uutta tuotosta sen verran voimakkaasti jokaikisestä kuultaa se tuttu oma sisar läpi. :) Kovin vaikeaa tuntuu edes bändiä olla kasaan saada jos valtavirrasta poikkeaa. Se on ikävää. Toivon niin kovasti että saisi tehdä sitä omaa juttuaan. Niin kovin tärkeää hänelle, koko elämä. Joskus sitä itsekin tuli lauleltua noin niinkuin virallisemminkin pienesti, mutta ei minulla ole koskaan tuollaista paloa ollut. Lähennä hävettää oikein se kuinka kevyesti suhtauduin koko asiaan kun toiselle se on koko elämä, että saa tehdä musiikkia.