Saapui ilta. Olo tuntui yksinäiseltä ja tylsältä, joten loppujen lopuksi lähdin leffaan. Valitsin Iron Sky:n, enkä pettynyt. Varsin ok, vaikka ehkä toisinaan vähän hitaasti etenevän oloinen. Elokuva oli hienoa katseltavaa, tykkäsin musiikista ja äänimaailmasta jippoineen. Naurukin irtosi useamman kerran. Jotkut peliviittaukset jäivät vähän irtonaisiksi, veikkaan. Tuntui, että muutenkin leffa ehkä vähän liikaakin sortui paikoitellen sellaiseen pikkutarkkaan viittausten jakamiseen ja parodioimiseen, joka aukeaa vain ns. sisäpiirille. Mutta oli siinä muillekin hupia.

Leffan jälkeen tajusinkin, että bussia saisi odottaa kauemmin kuin mitä kotiin keskustan läpi kävelen eli ohjelmassa oli kävelyä sateessa läpi perjantaisen juhlivan ihmismassan. Pian sitä olikin kotona. Ja nyt taas miettii, että mitä tekisi. *huokaus* :D

No, ei..

Ihan hyvä fiilis on ja se yksinäisyyskin meni ohitse.

Enpä olekaan ollut yksin elokuvissa vuosiin. Ihan mukavaa se oli. Varmaan menen joku kerta ilmaislipulla uudestaankin. Sain lippuja muutama kuukausi sitten ystävältä. On vaan jotenkin jäänyt käyttämättä kun ei ole kukaan tuntunut olevan kiinnotunut lähtemään mukaan. Tai jos on ollutkin, niin aikataulut eivät ole yhteen sopineet. En vaan ymmärrä miksi en ole aiemmin mennyt vaan yksin. Jotain saamattomuutta kai..

Pöh.

Ajattelinkin jo valita ensikertaa varten jonkun kivan elokuvan! :D